Welk roulette systeem voor beginners hanteren?

Wanneer je vandaag de dag een spelletje roulette wil spelen met behulp van een bepaalde roulette strategie is het steeds belangrijk om alle mogelijkheden onder de loep te nemen, zeker als beginner. Hoe interessant het hanteren van een roulette systeem ook mag zijn, het kan perfect gebeuren dat die ene strategie jou geen goed gevoel geeft. Veel roulette spelers stellen zich dan ook de vraag welk roulette systeem voor beginners te hanteren. Wij geven hier in dit artikel graag een passend antwoord op.

Opgepast met verhoogde inzetten per speelbeurt

Verschillende roulette systemen zoals bijvoorbeeld Martingale, Labouchère en Fibonacci laten je als speler per gewonnen of verloren speelronde de eerder geplaatste inzet verhogen. Dit kan zowel gebeuren bij winst of bij verlies afhankelijk van het door jou gekozen systeem. Op het eerste zicht lijkt dit best interessant omdat je binnen een behoorlijk aantal speelrondes eigenlijk altijd wel een bepaalde winst zal weten te behalen, maar beginnende spelers voelen zich hier niet zelden erg slecht bij. Hoe dat precies komt? Zeer eenvoudig. Wanneer je er voor kiest om met een dergelijk roulette systeem aan de slag te gaan zal je namelijk merken dat de inzet die je moet plaatsen erg snel zeer hoog kan oplopen. Dat is op zich geen probleem wanneer je voldoende saldo op je spelersrekening hebt staan, maar dat is bij beginnende spelers veelal niet het geval. Gebruikmaken van dergelijke strategieën is voor beginners dan ook veelal niet aan te raden.

mjbon

Speel alleen op outside bets

Voor welk roulette systeem je uiteindelijk ook zal kiezen, het is voor jou als beginnende speler altijd het interessantst om te opteren voor een strategie waarbij er uitsluitend wordt ingezet op de zogenaamde outside bets. Er zijn namelijk ook verschillende strategieën zoals bijvoorbeeld “One Hit Wonder” die zich richten op inzetten op een zogenaamde direct bet. De kans dat je een dergelijke inzet daadwerkelijk ook zal winnen is evenwel zo klein dat ze uitsluitend is weggelegd voor de meer ervaren roulette speler die wellicht ook reeds over een groter beschikbaar saldo op diens spelersrekening beschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *