image5

Wat is een inzeteenheid?

Wanneer we de werking van verschillende roulette strategieën even in detail gaan bekijken kunnen we een aantal zaken vaststellen. De belangrijkste vaststelling die we kunnen doen is dat het merendeel van deze systemen gebruik maakt van een vastgestelde inzeteenheid. Met andere woorden, bij verlies of winst (afhankelijk van het roulette systeem waar gebruik van wordt gemaakt) wordt de inzet telkens met de door jouw gekozen inzeteenheid verhoogd of verlaagd. In principe kan je die inzeteenheid als speler zelf bepalen, alleen zijn er wel een aantal puntjes waar je op dit vlak maar beter rekening mee kan houden.

image5

Het bepalen van de inzeteenheid

In eerste instantie geven we je graag de tip om goed na te denken over de inzeteenheid waar je tijdens het spelen van roulette of een ander casinospel gebruik van zal maken. Het is namelijk de bedoeling dat je deze inzeteenheid zo lang mogelijk zal blijven aanhouden. Veel beginnende spelers kiezen er omwille van deze reden dan ook voor om gebruik te maken van een inzeteenheid van 1 euro. Win je vijf beurten, dan wordt de inzeteenheid telkens met 1 stuk verhoogd. 1 euro wordt dan opeens 1 + 5 = 6 euro inzet.

Heb je er voor gekozen om gebruik te maken van een inzeteenheid van 10 euro, dan wordt het meteen een ander verhaal. Wanneer je dan gebruik maakt van een strategie waarbij de inzeteenheid telkens met een gelijke waarde moet worden verhoogd speel je na amper 5 speelrondes al voor een bedrag van 60 euro. Zoals gezegd, goed nadenken over de inzeteenheid die je gaat toepassen is zeker en vast geen overbodige luxe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *