Deel 1 Roulette strategieën

2. Roulette strategieën: d’Alembert – Martingale

Of je nu een slimme route bedenkt om je boodschappen te doen, kinderen van school af te halen of file’s te omzeilen, iedereen bedenkt overal wel wat op. Gelukkig zijn er ook mensen geweest die strategieën hebben bedacht om te kunnen winnen met roulette! In deze reeks artikelen ga ik je alle strategieën die er voor roulette zijn stuk voor stuk uitleggen. Zet je schrap! Hier komen de eerste 3!

Reeds behandelde strategieën:

The Dealer’s Signature – Pivot

Strategie 1: d’Alembert Systeem

Deze strategie is gebaseerd op de wet van waarschijnlijkheden. Dat betekent dat als iets in een beperkte reeks nog niet is gebeurd, dan is de waarschijnlijkheid hoger dat het daarna wel zal gaan gebeuren. Zo heb je 2 benen, er is een kans dat je gaat hinkelen op 1 been, maar hoe langer je op 1 been hinkelt, des te groter wordt de kans geacht dat je je andere been weer zult gaan gebruiken. Hoe langer het duurt, des te groter de kans. Zo werkt deze strategie ook.

De bedenker is Jean-Baptiste Le Rond d’Alembert. Verschillende studies waaronder theologie en geneeskunde heeft hij gevolgd, maar is uiteindelijk als wiskundige aan het werk gegaan. Met deze wiskundeknobbel heeft hij bedacht dat je met de juiste strategie moet kunnen winnen van een spel wat lijkt alleen maar om geluk of kans te gaan.

Het is met deze strategie belangrijk dat je inzet op bijvoorbeeld rood of zwart en dat je deze keuze elke ronde weer blijft houden. Zodra je verliest, gaat je inzet met 1 euro omhoog. Win je, dan gaat je inzet met 1 euro omlaag. Je begint bijvoorbeeld bij 10 euro en stopt met spelen zodra je op 0 euro staat. Zo kun je niet anders dan, op de lange termijn, winst behalen. In een schema ziet dat er als volgt uit:

dAlembertschema

Strategie 2: De Martingale strategie

Dit is voor de meesten de favoriet. Wat je doet is je begint met een inzet, bijvoorbeeld 5 euro. Niet al te hoog. Zodra je namelijk verliest, moet je je inzet verdubbelen. Elke keer weer als je verliest, verdubbel je je inzet. Zodra je met je inzet wint, ga je weer terug naar 5 euro (of 10 als je veel geld hebt). Je bent op deze manier wel een tijdje bezig, maar langzaam maar zeker druppelt het geld binnen.

Je moet wel inzetten op rood of zwart, of even of oneven, of 1-18 of 19-36. Zorg wel dat je genoeg geld geld bij je hebt of op je rekening hebt staan. Als je bijvoorbeeld met 1 euro begint en je verliest 10 keer (dat zal niet gauw gebeuren, maar voor het idee) zit je al op een inzet van 1024 euro. Begin je met 10 euro, zit je na 5 keer verliezen al op 320 euro. Hou vol en je wint gegarandeerd. Hou trouwens ook rekening met de tafellimiet. Hoe hoger, hoe, in het geval van deze strategie, zoeter, ehh, beter!

Leerzaam he! Tot het volgende deel maar weer! Heb je al vragen? Laat ze achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *