Deel 1 Roulette strategieën

1. Strategieën: The Dealer’s Signature – Pivot

Of je nu een slimme route bedenkt om je boodschappen te doen, kinderen van school af te halen of file’s te omzeilen, iedereen bedenkt overal wel wat op. Gelukkig zijn er ook mensen geweest die strategieën hebben bedacht om te kunnen winnen met roulette! In deze reeks artikelen ga ik je alle strategieën die er voor roulette zijn stuk voor stuk uitleggen. Zet je schrap! Hier komen de eerste 2 al!

Strategie 1: The Dealers Signature

Meteen maar moeilijk beginnen? Hebben we dat gehad. Wat deze strategie moeilijk maakt is dat je een croupier heel goed moet kennen. Niet privé, maar zijn of haar handeling op het moment van de bal in het wiel gooien. Het schijnt namelijk dat na zo’n 1.000 worpen, een croupier zijn eigen signatures heeft, oftewel, dat je aan hem kunt herkennen welke uitslag de croupier op probeert te richten. Mits de croupier dat wil natuurlijk. Zodra je hier oog voor krijgt, ben je de croupier te slim af en kan hij doen wat hij wil, maar zelfs als hij zijn ogen dicht heeft, kun jij nog een inschatting maken waar het balletje terecht komt. Waar je dan op moet letten, is wanneer, dus op welk punt, het balletje gegooid wordt, op welke manier de hand beweegt, hoe snel het balletje gegooid wordt en hoe snel het wiel draait. Het klinkt onmogelijk, en toch zijn er mensen die er heel veel geld mee verdient hebben. Het is dus echt mogelijk en een daadwerkelijk echte strategie!

Strategie 2: Pivot

Ken je de “Law of 3”? Dit houdt in dat als iets 2 keer is gebeurd, het nog een 3e keer zal gebeuren. Dit is geen bijgeloof, maar eerlijke echte natuurkunde. Het schijnt in onze realiteit verweven te zitten, dat iets altijd in 3’en komt. Nou, dat komt goed uit! Want daar kunnen we wat mee! Je gaat namelijk bij een roulette tafel staan en kijkt eerst eens een tijdje mee. Je let net zo lang op totdat je ziet dat er een getal voor de 2e keer valt. Vanaf dat moment is dit jouw getal en ga jij op ditzelfde getal inzetten. Elke ronde weer. Het roulettewiel heeft 37 getallen, maar niet elk getal valt bij 37 keer ronddraaien. De kans dat een getal vaker valt is dus groter dan dat elk getal een keer valt.

Hopelijk was dit leerzaam! Tot binnenkort bij het volgende deel! Heb je vragen? Laat ze achter he!

Ps. Zin in nog een artikel? Lees deze over een ervaring van mij! Of deze over een lekkere, maar stoute, verslaving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *