image4

De welkomstbonus accepteren of niet?

Eén van de belangrijkste voordelen waar je op kan rekenen bij het wagen van een gokje bij een online casino gaat schuil in de welkomstbonus die wordt aangeboden. Wat veel spelers niet weten is dat je over de mogelijkheid beschikt om deze bonus te weigeren. Waarom zou je dit nu echter doen? Een welkomstbonus voorziet je toch zomaar van extra speelbudget zonder dat je hier iets speciaals voor dient te ondernemen? Ja en neen. Op het eerste zicht mag een welkomstbonus zeer interessant lijken, in de praktijk kan dit zomaar anders uitpakken. Wij proberen je in dit artikel graag een antwoord te geven op de vraag of het nu al dan niet interessant is om de welkomstbonus te accepteren of niet.

image4

Waarom de welkomstbonus accepteren?

Laat ons in eerste instantie even kijken naar de redenen waarom je er goed aan doet om de welkomstbonus wel te accepteren. Veel mensen beginnen namelijk te gokken met een zeer beperkt budget. Dit beperkte budget kan er na een aantal verliesbeurten reeds doorheen zitten waardoor de speler met een wrang gevoel achterblijft. Wanneer je intekent op de welkomstbonus krijg je zomaar een groter beschikbaar budget voor handen. Enkele verliesbeurten zullen er dan niet meteen voor zorgen dat je een nieuwe storting dient uit te voeren of het water je aan de lippen komt te staan. Dit zijn voor veel spelers voldoende redenen om de welkomstbonus toch maar met dank te aanvaarden.

De gevaren van de welkomstbonus

Bovenstaande klinkt natuurlijk zeer interessant, maar er zijn ook verschillende nadelen verbonden aan het accepteren van de welkomstbonus. Niet zelden moet je als speler de bonus namelijk een ongelofelijk groot aantal keren rondspelen vooraleer deze kan worden uitbetaald. Dit legt een bepaalde druk op je schouders die er voor kan zorgen dat je onnodige risico’s gaat nemen. Rustig blijven is dan ook de boodschap. Door te impulsief in te zetten is de kans immers bijzonder klein dat je de bonus op een bepaald ogenblik ook echt zal kunnen laten uitbetalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *