Roulette grote inzet

Voorkom een Russisch Roulette met deze tips & trucs!

Roulette grote inzet

Waarom zou je eigenlijk goed moeten zijn in het spelen van Roulette? Kun je eigenlijk wel goed zijn in het spelen van Roulette? Je kunt natuurlijk gewoon gaan spelen op goed geluk of een voorgevoel, maar misschien is het lezen van deze tekst meer de moeite waard dan je zult denken. In dit artikel zal ik er wat meer op ingaan hoe je wel degelijk je winkans kunt vergroten. Roulette is namelijk meer dan verstandig kijken naar het balletje, denkend.. wetend.. waar het het zonder eigen voorkeur stil zal gaan liggen.

Vijf op een rij
Allereerst besef je dit: je weet nooit wat er gaat gebeuren. Het balletje kan 2 keer, 3 keer of in theorie zelfs 10+ keer op precies dezelfde plek terechtkomen. Elke ronde is alles weer opnieuw mogelijk. Nu we dit weten kunnen we daar iets uit leren: niet telkens wisselen van plek! Een veelgebruikte tactiek is inzetten op 5 naast elkaar gelegen plaatsen en dit elke ronde weer opnieuw. Op deze manier vergroot je je winkans.

Spreiden
Een compleet tegenovergestelde tactiek is je winkans te spreiden. In dit geval zet men in op 1 van de kleuren, rood bijvoorbeeld en verspreid over de tafel chips op de split of kruising van de getallen zodat je 2 of 4 getallen dekt per chip.

Gulden middenweg
Misschien wel de belangrijkste tip: zet niet te weinig, maar ook niet teveel in. Klinkt vaag, daarom leg ik het uit. Te weinig betekent dat als je wint, je weinig wint en dat is leuk maar ook zonde, want als je wint, wil je zoveel mogelijk winnen! Waarom niet teveel? Nou, als je verliest, wil je niet teveel verliezen. Klinkt logisch, maar ik ga nog iets dieper. Stel je gaat inzetten op de getallen dan zijn er 37 (Amerikaanse tafel 38 ivm de toegevoegde 00) mogelijkheden. Zet je in op alle 37, dan verlies je de inzet op 36 getallen en win je die enkele inzet, oftewel je hebt je totale inzet weer terug. Dit wetende zet je dus niet teveel in, maar ook zeker niet te weinig, zet je namelijk te veel in, is de winst erg minimaal of met pech verlies je alles. Zet je te weinig in, verlaag je je kans om te winnen en is de kans nog groter dat je alles verliest.

Alles bij elkaar genomen zou betekenen dat de beste tactiek is om eerst te kijken wat voor jou het lekkerst spelen is en als je jouw manier gevonden hebt, hier niet meer van af te wijken en zodra je met iets meer chips gaat spelen, niet te bang te zijn. De brutale heeft de halve wereld en dat zegt men vast niet voor niets. Maar doe vooral waar je jezelf het prettigst bij voelt, het is en blijft een spel van geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *