Keniaan wint 2 miljoen dollar met inzet van 2 dollar

Dat gokken kan leiden tot winst van grote bedragen was al eeuwen duidelijk, maar deze Keniaan heeft wel erg goed gegokt. Hij voorspelde de goede eindstand van 16 voetbalwedstrijden! Hierdoor kreeg hij een bedrag van 2 miljoen dollar!

Ronald Karauri, directeur van SportPesa, het bedrijf achter de sportweddenschappen belde de gelukkige Keniaan persoonlijk op om hem te feliciteren. De man, die nu nog anoniem wil blijven, werd helemaal dol toen Karauri zich aan hem voorstelde en het nieuws bracht dat hij iets meer dan 2 miljoen dollar had gewonnen.

Premier League

Het Britse BBC meldt dat het gokken op voetbalwedstrijden in Afrika de afgelopen jaren erg is toegenomen. Het bedrijf SportPesa is één van de grootste wedkantoren in Afrika en is tevens ook sponsor van verschillende Engelse voetbalclubs in de Premier League. Binnenkort wordt er een groot evenement georganiseerd in de hoofdstad Nairobi, waar de winnaar van de 17 goed gegokte wedstrijden bekend wordt gemaakt.

SportPesa
SportPesa is een jong bedrijf dat is opgericht op 6 augustus 2015 door Pevans East Africa Limited. Het is gericht op sportweddenschappen en heeft hiervoor de vergunningen gekregen. Inmiddels is het bedrijf in samenwerking met veel grote wereldwijde bedrijven als: Football Kenya Federation (FKF), Arsenal Football Club en Hull City.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *