Inzetten met Greens tijdens Roulette spelen

Wanneer je gaat beginnen aan een spelletje roulette zal het je ongetwijfeld opvallen dat elke fiche die je kan inzetten over een bepaalde kleur beschikt. De groene kleur waar fiches van 25 euro over beschikken zorgen er voor dat ze de naam ‘greens’ hebben gekregen. In principe is het bij nagenoeg alle vormen van roulette mogelijk om met fiches als deze in te zetten. Hoeveel van deze fiches je binnen één enkele speelronde kan gaan plaatsen is evenwel altijd afhankelijk van of je bijvoorbeeld low bet of high bet roulette speelt. In ieder geval, wil je veel geld kunnen winnen met het spelen van roulette en ben je niet bang om daar een stevige inzet tegenover te plaatsen? Dan is spelen met greens bij roulette altijd een mogelijkheid!

Een vrij hoge inzet

Op het eerste zicht lijkt inzetten met zogenaamde greens misschien niet zo bijzonder, maar in de praktijk moeten we toch aangeven dat het hierbij al om een vrij hoge inzet gaat. Door in te zetten met fiches van 25 euro zorg je er namelijk voor dat de minimale inzet tijdens een speelronde meteen 25 euro bedraagt. Wil je meerdere inzetten plaatsen (of bijv het burenspel) op het roulette speelveld met chips als deze?

Dan zal je vanzelf merken dat hier direct een zeer hoog bedrag aan verbonden is. Denk dus met andere woorden altijd goed na vooraleer je er voor kiest om te gaan spelen met greens tijdens een spelletje roulette. Ze kunnen je inderdaad heel wat geld opleveren, maar als het fout gaat kunnen ze je ook behoorlijk wat geld kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *