Bouw Grand Lisboa Palace stil gelegd

De instanties in Macau hebben vorig weekend de bouw van het Grand Lisboa Palace in Macau stilgelegd na een dodelijk ongeluk. Het betreft alleen de hijswerkzaamheden, dit nadat een glazen plaat op een bouwvakker viel de bezig was op de vierde verdieping van het in aanbouw zijnde mega resort. De bouwvakker werd dood verklaard in het ziekenhuis. Nu moet een onderzoek uitwijzen wat de oorzaak was van het ongeval.

Slapen met Karl Lagerfeld en Versace

Eind 2017 moet de bouw van het 3,9 miljard dollar kostende complex klaar zijn, begin 2018 moet het openen voor publiek. Het Grand Lisboa Palace zal meerdere luxe hotels en boutiques bevatten. Zo is opent het Italiaanse modemerk Versace er de Palazzo Versace Macau en het Franse modemerk en ontwerper Karl Lagerfeld het Karl Lagerfeld Hotel luxury boutique. Natuurlijk zal Lisboa ook zelf een hotel openen in het complex. Hiermee zal het complex ruim 2000 kamer en suites hebben.

Naast het slapen tussen de modemerken kun je er natuurlijk ook winkelen, een groot winkelcentrum met de met exluscieve merken zal er openen. Ook kan je er in een van de luxe restaurants terecht voor een maaltijd. Het casino wordt een van de grootste van Macau met een oppervlakte van 27.000 vierkante meter. SJM Holdings, eigenaar van het complex, wilt 700 speeltafels en 1200 gokkasten plaatsen. Zo zijn er voldoende speeltafels om blackjack of roulette (vaak zonder burenspel šŸ˜‰ ) te spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *