Een odd bet plaatsen tijdens een Spelletje Roulette

Tijdens het spelen van een spelletje roulette zal je naast het burenspel, ongetwijfeld wel al eens hebben gehoord van een zogenaamde ‘odd bet’. Dit is dan ook een bijzonder populaire manier van inzetten bij dit casinospel. Door het plaatsen van een zogenaamde odd bet wordt er dan ook ingezet op één van de oneven getallen welke zijn terug te vinden in het roulette speelveld. Waarom een dergelijke inzet plaatsen nu precies zo interessant is verneem je in dit artikel.

Interessante winstkans

Door een enkele inzet te plaatsen op één van de verschillende oneven getallen uit het roulette speelveld kies je er voor om eigenlijk in te zetten op zowat het halve speelveld. Dit maakt dat je in theorie over een winstkans zou beschikken van 50 procent, ware het niet dat er nog een nul in het speelveld is terug te vinden welke altijd geldt voor een verliesbeurt. Ondanks de aanwezigheid van deze nul moet het toch gezegd dat het plaatsen van een odd bet je steevast voorziet van een interessante, potentiële winstkans.

Degelijke uitbetaling bij winst

Een mooie winstkans is uiteraard altijd mooi meegenomen, maar er is meer. Wanneer je een odd bet plaatst is het namelijk eveneens zo dat je bij winst kan rekenen op een verdubbeling van je origineel geplaatste inzet. Het spreekt voor zich dat ook dit bijzonder mooi meegenomen is! Ben je dus met andere woorden op zoek naar een mogelijkheid om op een leuke en financieel zeer interessante wijze in te zetten tijdens een spelletje roulette? Dan kan het plaatsen van een odd bet altijd een aanrader zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *