Roulette met burenspel

Als je nog nooit roulette hebt gespeeld, ben je misschien overweldigd door alle regels, inzetmogelijkheden en termen die bij roulette gehanteerd worden. Daarom is het verstandig je eerst goed te verdiepen in de speelwijze van roulette, voor je start met spelen. Vooral als je van plan bent voor geld te gaan spelen, is het slim eerst de regels goed door te nemen, je te verdiepen in de speelwijze en alle inzetmogelijkheden eens nauwkeurig te bekijken. Ook is het verstandig eerst een aantal keer te spelen zonder geld in te zetten, voor je besluit echt geld in te gaan zetten tijdens het spelen van roulette. Dit kun je gemakkelijk doen door online gratis roulette te spelen, waar je gratis credits kan inzetten om te oefenen met het spelen van roulette.Gratis roulettegames worden bij bijna ieder online casino aangeboden, dus het is helemaal niet lastig een online roulettegame te vinden die je gratis kan spelen, zonder geld in te zetten.

topfruit

Als je enkele keren hebt geoefend met het spelen van roulette zonder geld in te zetten, je de regels van roulette hebt doorgenomen en je enkele speelstrategieën kent, voel je je wellicht zelfverzekerd genoeg om voor geld te gaan spelen. Hoewel je misschien voldoende zelfvertrouwen hebt opgebouwd om voor geld te gaan spelen, is het wellicht alsnog verstandig om niet te veel risico te lopen. Vooral de eerste keer dat je geld inzet bij het spelen van roulette, is het verstandig zo min mogelijk risico te lopen geld te verliezen.

Spreid je winkansen

Om het risico geld te verliezen te verkleinen, zijn enkele simpele strategieën in het leven geroepen die je kan gebruiken om jouw winkans te spreiden. Eén van deze strategieën heet het burenspel roulette. Het burenspel werkt erg simpel. Stel, je hebt een sterk vermoeden dat de kogel gaat stilvallen op nummer 21, maar je weet het niet helemaal zeker en je wilt niet het risico lopen je ingezette fiches te verliezen. In dit geval kun je ervoor kiezen om volgens het burenspel te gaan spelen. Dit wil zeggen dat je je kansen spreid op de nummers die direct naast nummer 21 liggen, voor het geval het kogeltje nét voor of na nummer 21 stil komt te liggen.

Zo kun je spelen met één buur, wat bekent dat je ook fiches inzet op de nummers die direct links en rechts naast nummer 21 liggen. In dit geval zet je dus drie fiches in om je winkans te spreiden en het risico dat je je fiches verliest, te verkleinen. Ook kun je ervoor kiezen met twee buren te spelen, wat betekent dat je ook fiches inzet op de getallen die naast de directe buren liggen. In dit geval geef je vijf fiches aan de croupier, die ze in een rijtje van vijf nummers naast elkaar neerlegt, met nummer 21 in het midden. Op deze manier wordt je winkans nog meer verspreid en loop je nog minder risico jouw inzet te verliezen. Tot slot kun je inzetten op drie buren, wat betekent dat je zeven fiches inlevert bij de croupier, die ze inzet in een rijtje van zeven nummers, met nummer 21 in het midden.

Het voordeel van het burenspel is dat je jouw winkans verspreid: hoewel je soms erg zeker kan zijn dat het kogeltje valt op een specifiek nummer, kun je nog wel eens verkeerd zitten. Als het nummer niet op het nummer valt dat je voor ogen had, maar je hebt volgens het burenspel gespeeld, dan kun je alsnog je inzet terugwinnen. Valt het kogeltje net naast het nummer dat je voor ogen had, dan heb je alsnog gewonnen en ben je geen fiches kwijt. Hierdoor verklein je het risico jouw inzet te verliezen, omdat je simpelweg op meerdere nummers inzet en je winkans spreid. Echter, het is belangrijk je te realiseren dat er ook een nadeel aan het burenspel verbonden zit. Het inzetten op meerdere nummers kan je winkans natuurlijk vergroten, maar het wil absoluut niet zeggen dat je gegarandeerd wint. En als je dan toch je inzet verliest omdat het kogeltje op een ander nummer terecht komt, ben je wel direct meerdere fiches kwijt. Dit is een risico waar je rekening mee moet houden bij het spelen van het burenspel: het is een afweging die je moet maken voor je start met spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *