Grote plannen Nederlandse Loterij op online gokmarkt

De Nederlandse Loterij heeft grote plannen voor de toekomst. Zodra de legalisering voor het online gokken is goedgekeurd, hebben ze in samenwerking met Evolution Gaming een online spelaanbod voor live roulette en blackjack!

Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij is een in 2016 samengevoegd bedrijf van eerder zeven verschillende merken waaronder: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Toto en Krasloten. Zij bieden veel verschillende kansspelen aan en met de opbrengsten die zij hiervan hebben investeren ze miljoenen in de Nederlandse sportwereld en daarnaast steunen zij nog achttien goede doelen. In totaal hebben ze meer dan 5 duizend verkooppunten over het land waar je loten kun kopen voor jouw gewenste spel.

Samenwerking
Al voordat de bedrijven überhaupt getekend hadden voor de samenvoeging, had Nederlandse Loterij al een overeenkomst getekend met NYX Gaming. Dit is een bedrijf dat onder andere software en spellen ontwikkeld voor online casino’s. Ook is het al bekend dat zij via hun online gokwebsite spellen gaan aanbieden van Microgaming. Vanaf dat moment werd er weinig meer gesproken over de ontwikkelingen rondom deze organisatie. Nu de legalisering dichterbij komt, merk je steeds meer ontwikkelingen op van organisaties die iets in petto hebben.

Evolution Gaming

Deze week maakte het Zweedse bedrijf Evolution Gaming bekend dat het live spellen gaat verzorgen voor Nederlandse Loterij. Hieronder vallen onder andere roulette en blackjack. Zij zijn momenteel één van de grootste game ontwikkelaars van Europa. Ze staan erom bekend dat ze goede kwaliteit spellen maken en dat de software erg gebruiksvriendelijk is. Onlangs hebben zij nog de snelste roulette variant bedacht ‘speed roulette’.

Win-win

Voor zowel beide partijen is deze samenwerking een win. Voor de Nederlandse Loterij, omdat zij de grootste en veilige Europese software kunnen ontvangen voor het aanbieden van kansspelen voor de Nederlanders. Voor Evolution Gaming, omdat zij nu heel makkelijk het grootste aandeel van de Nederlandse gokkers kunnen bereiken met hun spellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *